Nieuwe productie TAGO PETER PAN


NIEUWS! TAGO speelt in december 2018 de nieuwe productie PETER PAN onder regie van Mike van Amelsfoort en muzikale leiding van Bart de Graaff. Een maatschappij kritische bewerking op het bekende verhaal van J.M. Barrie.  Ga jij naar Neverland? Speel jij Kapitein Haak, Peter Pan, Tijgerlelie, Wendy of een van de vele andere rollen?  Hou ons goed in de gaten! Binnenkort meer informatie over de audities.

TAGO speelt in december 2018 de nieuwe productie PETER PAN onder regie van Mike van Amelsfoort en muzikale leiding van Bart de Graaff.

Een maatschappij kritische bewerking op het bekende verhaal van J.M. Barrie. Ga jij naar Neverland? Speel jij Kapitein Haak, Peter Pan, Tijgerlelie, Wendy of een van de vele andere rollen? Hou ons goed in de gaten! Binnenkort meer informatie over de audities.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square