Informatieavond Peter Pan TAGO

Na Oliver en Jafar gaat TAGO in 2018 de geweldige productie Peter Pan in het theater brengen. Om duidelijkheid te geven over het productieproces houden we voor alle geïnteresseerden een informatiebijeenkomst. Het bestuur en artistiek team van TAGO zal zich op deze avond voorstellen en uitleg geven over de audities, repetities, kleding, decor en alle andere zaken die met deze productie te maken hebben. Ook laten we al enkele voorproefjes horen van de gekozen muziekstukken en zangnummers. Tevens zal het Peter Pan logo onthuld worden. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen, mochten deze tijdens onze presentatie nog niet beantwoord zijn. Na afloop van de presentatie is er uitgebreid de mogelijkheid om je in te schrijven voor de audities of je aan te melden als vrijwillig(st)er (decor, kleding, grime of een andere discipline).

Neem je getalenteerde kinderen, ouders, vrienden en buren mee, iedereen is van harte welkom. Er is geen leeftijdsgrens voor deze productie. Tot 29 november in Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ Goirle

Aanvang: 19.30 uur


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square